ВУЧИЋ РЕАЛАН: Плаћање пореза, највећи патриотизам!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedIn

Председник Владе Србије Александар Вучић обратио се новинарима у паузи конференције о сивој економији. Премијер се данас састао и са Милорадом Пуповцем.

Плаћање пореза основна је обавеза грађана, који морају да буду поштени и да се понекад посваЂају са комшијом и пријатељем за које знају да су бизнисмени, а не издају фискалне рачуне, рекао је данас премијер Александар Вучић на конференцији о сивој економији.

За нас је то питање, како је рекао, у овом тренутку нерешиво, јер упркос кампањама и 19.000 обављених контрола, и даље постоји схватање у друштву да то смо неком учинили услугу ако нисмо узели фискални рачун.

„То што неко не плати порез, нисмо му учинили услугу, већ урадли нешто и против нас и против тог човека“, рекао је Вучић.

„А када кажемо да плате порез они који имају радње, продају пљескавице или имају сплав, и кажемо да ћемо затворити објекат ако то не ураде, они кажу да се иживљавамо на малима“, указао је Вучић. Плаћање пореза је највећи патриотизам, и сви морају да схвате да фискални рачун који узму значи улицу више, школ, компјутер, поручио је премијер.

Прочитајте још: АМЕРИКАНЦИ КРОЈЕ НОВУ СУДБИНУ БАЛКАНА: Погледајте план у детаљима!

КОНГРЕС: Сноуден имао и још увек има контакте са Русима

СИРИЈСКИ ХРИШЋАНИ СЕ СПРЕМАЈУ ЗА БОЖИЋ: Страхују од напада!

Извор: Танјуг

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedInloading...