ВУЧИЋ ПОВУКАО НАЈКУКАВИЧКИЈИ ПОТЕЗ ДО САДА: Чега си се уплашио?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedIn

Посланик и лидер Нове странке Зоран Живковић изјавио је данас да је посланицима забрањено увођење гостију у Скупштину Србије и оценио да је разлог за то највероватније његов позив студентима који протестују да дођу у парламент.

Он је новинарима у Скупштини Србије рекао да забрана важи од јутрос и да то значи да ниједан народни посланик не може да доведе никога док се та одлука не укине.

По његовим речима, појачано је и присуство полиције у околини Дома Народне скупштине.

Он је, говорећи о позиву студентима да додју да са балкона скупштинске сале посматрају рад парламента, казао да је ипак одредјен број њих прихватио тај позив.

„Мој позив учесницима протеста да дођу и учествују у раду парламента са балкона је неко одбио, ја не знам ко пошто ту нема организатора, али већи број учесника је прихватио да дође, да прате рад парламента и да се сретну са нама“, рекао је Живковић новинарима у Скупштини Србије.

Покрет Против диктатуре саопштио је јуче да је одбио позив Живковића да студенти прате седнице Скупштине са балкона у згради парламента и навео да не критикује само владајућу коалицију, већ и опозицију.

Посланица Мариника Тепић, која је јуче приступила Новој странци рекла је да је позив Живковића прихватило 30 грађана да прати пленум са балкона, а да је посебно интересовање исказано за посебну седницу на којој ће се разматрати разрешење Маје Гојковић са места председнице Скупштине Србије.

Скандалозно је да режим Александра Вучића укида право грађанима да посете Парламент.

Прочитајте још:

ПЕТРОВИЋ ПРЕДЛАЖЕ КАКО ПОКОРИТИ ШИПТАРЕ: Ово се зове биолошки рат (ВИДЕО)

ТАКО ЈЕ СРБИ! Народ се организовао, не да харачлијама да плене имовину комшијама (ВИДЕО)

Извор: Агенције

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedInloading...