„ВОЈНА ТАЈНА“: 15 милиона избеглица креће ка Европи?!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedIn

Око 15 милиона људи спремно је да до 2020. године крене на драматичан пут преко Средоземља како би дошли до обећаног Старог континента.

То пише у документу аустријске војне тајне службе који ће бити представљен следеће недеље.

Нигерија, Демократска Република Конго, Судан и Етиопија, четири су земље из којих се очекује највећи миграцијски талас према Европи, упозоравају аустријски војни обавјештајци.

У последње три године око 550.000 Африканаца затражило је азил у ЕУ. Највише их је из Еритреје, Нигерије и Сомалије, слиједе Гамбија, Мали и Алжир, Судан, ДР Конго, Гвинеја и Сенегал, пише у извештају у који је немачки лист „Билд“ имао увид, преноси „Вечерњи лист“.

Избеглице из Еритреје и Сомалије имају право на азил јер долазе из ратних подручја, а остали су означени као економски мигранти.

“Број афричких избеглица знатно ће се повећати, ако ЕУ финансијски не подржи погођене земље те не промени своју политику према тражиоцима азила који су економски мигранти“, цитира „Билд“ аустријске војне обавештајце.

У извештају се закључује да ће се због великог прилива азиланата из Африке значајно променити однос ЕУ према економским мигрантима, као и да ће бити неопходна боља контрола спољних граница Уније и успостављен модел за протеривање оних којима је одбијен азил.

Прочитајте још: ОВО МОРАТЕ ВИДЕТИ – ДИРЉИВ СУСРЕТ ДВА БРАТА: Један у Војсци Сирије, други побуњеник! (ВИДЕО) 

САД И ЈУЖНА КОРЕЈА СПРЕМАЈУ БРИГАДУ: Мета – Ким Џонг Ун!

АМЕРИКАНЦИ СЕ УСПАНИЧИЛИ: „Морамо да реагујем или оде Црна Гора у руске руке“

Извор: Танјуг

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedInloading...