Ударом на шиптарску мафију одговорити на великоалбанске провокације

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedIn

Током своје председничке кампање сам више пута указивао на важност обрачуна са шиптарском мафијом имајући у виду да она на нашој територији нема само криминални карактер већ и сепаратистички и терористички. Ово се јасно може видети и у последњој великоалбанској провокацији којом је држави Србији послата јасна претња и бачена рукавица у лице.

Пише: Мирослав Паровић, Народни слободарски покрет

Предлажем да српски одговор на ову провокацију буде свеопшти удар на шиптарску мафију. На сваку провокацију од стране Албанаца треба одговорити запленама дроге и цигарета, те хапшењима шиптарских мафијаша који користе територију Србије за транзит ка Западу.

Ударом на шиптарску мафију удара се на темељ пројекта „велике Албаније“ јер тај пројекат нема нити историјско нити културолошко нити цивилизацијско утемељење. „Велика Албанија“ је замисао НАТО пакта који жели да Србији пресече виталне путне и железничке коридоре, а за остварење овог пројекта НАТО користи шиптарску мафију, али и низ политичких и безбедносних инсталажа у нашој земљи.

Сасецањем кракова те мафијске хоботнице ћемо кренути у рушење тог злочиначког подухвата и тиме почети да враћамо суверенитет нашем народу и држави од Хоргоша па све до Драгаша. За ову акцију ћемо моћи пронаћи и савезнике и то не само у Русији, већ и у читавој Западној Европи која је буквално у ванредном стању због исламистичких терориста, а познато је да шиптарска мафија учествује у прављењу исламистичке терористичке мреже у Европи.

Сматрам да ова тема мора бити део новог друштвеног дого вора одговорних политичких снага у држави. Због тога још једном апелујем да се договором прво спречи дестабилизација унутрашњих прилика у држави, а да се потом крене и у проактивну регионалну политику.

Прочитајте још:

ВУЧИЋ ПОВУКАО НАЈКУКАВИЧКИЈИ ПОТЕЗ ДО САДА: Чега си се уплашио?

ТАКО ЈЕ СРБИ! Народ се организовао, не да харачлијама да плене имовину комшијама (ВИДЕО)

Извор: Ослобођење

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedInloading...