УДАРНА ВЕСТ – ОТКРИВЕНО: Стиже невероватно појачање Војске Србије, ово нисмо ни сањали!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedIn

После набавке шест “мигова 29″, који би ускоро из Русије требало да стигну у нашу земљу, државни врх Србије завршава преговоре и о куповини још 12 најасавременијих “мигова”. Обе понуде за набавку нових 12 „мигова 29“ које се тренутно разматрају подразумевају максимално повољне услове.

Према сазнањима једног београдског дневног листа у Београду али и Москви, Србија је на само корак од уговарања новог, веома повољног, војнотехничког аранжмана.

Поред понуде из Русије, разматра се и могућност аранжмана са Белорусијом.

– Држава је одлучна да војну авијацију Србије подигне на највиши ниво. Уз шест најасавременијих “мигова 29″, који су већ набављени и који ускоро стижу у нашу земљу, нових 12 авиона ће од Србије направити озбиљну војну силу у целом региону. Ти “мигови 29″ нама нису потребни да бисмо било кога нападали, већ да сачувамо мир и безбедност. Када будемо имали више од 20 моћних “мигова”, нико неће смети ни да помисли да нападне Србију – подвлачи извор.

– Цена о којој се прича је далеко нижа од тржишне. Као што смо у децембру од председника Путина добили на поклон шест “мигова” за које плаћамо модернизацију и наоружање, тако је и сада у оптицају пријатељски, братски аранжман – наводи извор.

Прочитајте још: ДОДИК ИМ САСУО СВЕ У ЛИЦЕ: Објаснио им је све у пар реченица и оставио их без текста!

О ОВОМ РУСУ ГОВОРИ ЦЕО ЗАПАД – ГЕНИЈЕ ОГРОМНОГ КАПАЦИТЕТА: Он је „Путинов мозак“! (ВИДЕО)

СУСРЕТ СА ИСТОРИЈОМ: Зашто Срби не славе Божић у децембру?

Извор: Информер

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedInloading...