ТРАМП ПРИЗНАО: Руси су изводили хакерске нападе!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedIn

Новоизабрани председник САД Доналд Трамп изјавио је данас да сматра да је Русија изводила хакерске нападе током предизборне кампање у САД, како су раније саопштиле америчке обавештајне службе.

Трамп је на конференцији за новинаре, првој од лета, поново оспорио наводе да Русија поседује компромитујући материјал о њему како би могла да га уцењује док буде био на челу САД.

„Што се хаковања тиче, мислим да је то била Русија, али мислим да нас хакују и друге земље, други људи“, рекао је Трамп, који је до сада показивао уздржаност о наводима обавешајних служби о покушајима мешања Русије у америчке изборе.

У поверљивом извештају о руском мешању у америчке изборе, укључен је и део у којем се наводи да руске службе имају компромитујући материјал о Трампу, медју којима снимке његових сексуалних односа с проституткама из московског хотела 2013. године.

Трамп је на конференцији за новинаре рекао да је увек водио рачуна о могућем шпијунирању у хотелским собама у другим земљама, укључујучи Русију.

„Изузетно сам пажљив. Окружен сам телохранитељима. Увек им говорим, будите пажљиви зато што у тим собама имате камере на најчуднијим местима. Не можете их видети и не можете знати. Боље будите пажљиви или ћете се видети на телевизији“, рекао је Трамп.

Трамп је рекао да је Кремљ данас демантовао да руске службе поседују компромитујући материјал о њему и додао да је срамотно што су наводи о компромитујућем материјалу изашле из обавештајних служби.

Он је рекао да то што руски председник Владимир Путин има позитивно мишљење о њему није мана, већ предност.

„Да ли заиста искрено верујете да би Хилари (Клинтон) била чвршча према Путину од мене? Да ли то заиста неко верује“, рекао је Трамп.

Прочитајте још: ОБАМИН ОПРОШТАЈНИ ГОВОР: Имао је нешто да каже и за Русију и Кину!

АКО СЕ НАСТАВИ, ОБАМИН РЕЖИМ ЋЕ УНИШТИТИ СВЕТ: Захарова није могла више да ћути!

ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ ДА ИМ ВЕЧИТО СМЕТАЈУ РУСИ? Ево у чему је стварно проблем!

Извор: Танјуг

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedInloading...