ТРАМП ОКРИВИО ОБАВЕШТАЈНЕ СЛУЖБЕ – СЛЕДБЕНИЦИ ОБАМЕ БЕСНИ: То им се никако не свиђа!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedIn

Одлазећа администрaција Барака Обаме назвала је „увредљивим“ тврдње новоизабраног председника САД Доналда Трампа да су америчке обавештајне службе криве за објављивање поверљивог извештаја у којем се наводи да Русија поседује компромитујући материјал о његовом приватном животу и финансијама.

Трамп је раније данас рекао да обавештајне службе „нису смеле да дозволе да лажне вести процуре у јавност“ и оценио да је то „веома срамотно.

Портпарол Беле куће Џош Ернест оценио је да је „увредљиво за било кога, на било ком нивоу, доводити у питање интегритет и мотиве патриота који брину о америчкој нацији“.

Утицајни амерички листови Њујорк тајмс и Вашингтон пост пренели су синоћ да поверљив извештај који су обавештајне службе поднеле прошле недеље одлазећем председнику САД Бараку Обами и Трампу садржи део у којем се наводи да руске обавештајне службе имају компромитујући материјал о Трамповом приватном животу и финансијама.

Према наводима тих листова, званичници су рекли да америчке службе нису успеле да добију потврду навода о компромитујућем материјалу, али да се верује да су извори тих навода довољно кредибилни да се укључе у веома поверљив извештај о руском мешању у председничке изборе у САД.

Вашингтон пост је навео да материјал сугерише да је Москва сакупила штетне информације о Трампу које би могла да искористи да изврши утицај на њега док буде био на челу САД.

У извештају се, између осталог, наводе детаљи о руском хаковању мејлова Демократске странке и видео-снимцима секса Трампа с проституткама у једном хотелу у Москви пре четири године.

А ОВДЕ можете да видите шта је Трамп рекао о генералу Младићу.

Прочитајте још: БОМБА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ: У центру пажње Кустурица! (ВИДЕО)

О ЧЕМУ ПРИЧА ОВАЈ ЧОВЕК: Чеда Јовановић се обрушио на Додика!

ЖЕСТОКА ПАНИКА У САРАЈЕВУ: Војска Републике Српске може да се формира за један дан!

Извор: Танјуг

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedInloading...