Шта ће Николић моћи да види у Штрпцу, а шта не?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedIn

Ево шта ће председник Томислав Николић моћи да види приликом своје посете општини Штрпце, а шта не.

Пише: Звонко Михајловић, СРС Штрпце

– Путоказе са намерно искривљеним називима српских места који означавају села у општини Штрпце.

– Тешко проходан пут кога нема ко да очисти од када је предузеће “Магистрала“ АД Београд протерано из Штрпца уз благослов локалне самоуправе.

– Једну средњу и три основне школе којима су дрва за огрев на самом крају јер их није на време обезбедила локална самоуправа.

– Привредне субјекте који се налазе поред самог пута а које је тзв. Косовска поверилачка агенција преузела уз изговор приватизације, а уз благослов локалне самоуправе.

– Домаћине из локалне самоуправе којима ће он бити пети – шести по реду идеолошки истомишљеник чију политику обожавају и здушно је подржавају.

– Забринута лица људи који раде у преосталим српским институцијама а који се данас позивају (радна обавеза) да сутра “добровољно“ дођу и поздраве свог драгог председника, а притом се питати када ће и они доћи на ред за гашење или интеграцију у “Косовски систем“.

– Весела лица деце у вртићу “Шарско Лане“ којима ће бити уручени поклони са логом СНС-а јер њихови очеви који су остали без посла то не могу да им приуште.

– Сигурно неће видети на стотине дивље саграђених објеката у “Викенд зони“ које је локална самоуправа противправно легализовала доделивши на стотине дозвола.

– Неће имати прилику да чује шта је права истина о томе какви се процеси одвијају у општини Штрпце а који српском становништву наносе непоправљиву штету са несагледивим последицама.

-Сигурно ће бити обманут информацијом о високом рејтингу напредњака у Штрпцу не чувши истину да су последњи избори брутално покрадени, као и сви претходни.

– И на крају неће имати прилику да прочита извештај који ће његови домаћини морати да поднесу Приштини одмах након његовог одласка.

Прочитајте још: ПОЛИТИКА ИНАТА – НИКОЛИЋ УЦЕЊЕН: Безобразан услов за одлазак председника Србије у Сарајево! 

УДАРНА ВЕСТ – ОГЛАСИЛА СЕ ЕДИТА ТАХИРИ ПОВОДОМ ХАПШЕЊА ХАРАДИНАЈА: Послала писмо ЕУ и најавила хапшење Срба?! 

ЗБОГ ОВОГА МОЖЕ СВАШТА ДА СЕ ДЕСИ: Турска повлачи жесток потез према САД?!

Извор: Правда

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedInloading...