СРБИЈО ПОГЛЕДАЈ ШТА СИ ДОЖИВЕЛА – КАТАСТРОФАЛНА ВЕСТ СТИЖЕ СА КОСМЕТА: Политичари ово су плодови вашег рада!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedIn

Влада Косова одбила је захтев председника Србије Томислава Николића да поводом православног Божића посети Косово, јавила је вечерас приштинска телевизија КТВ.

Претходно је било најављено да ће председник Николић заједно са директором Канцеларије за Косово и Метохију Марком Дјурићем сутра посетити Шрпце.

За сада нема информација о разлозима одбијања захтева Николића да посети Косово. Зар је ово успех српских политичара? Невероватно је то што је наш народ доживео.

Посета председника Србије Томислава Николића Косову и Метохији, где је у Штрпцу требало сутра да присуствује обележавање Бадњег дана, отказана је, преносе вечерас медији.

Како наводи лист Блиц, приштинске власти нису дозволиле најближим сарадницима Николића да предју административни прелаз у Мердару, како би се направила безбедносна процена и припремио његов долазак.

Вечерње новости додају да су његови сарадници на прелази боравили више сати и да су их тамо „малтретирали“.

Према тврдњама извора листа Блиц, ситуација је повезана и са хапшењем Рамуша Харадинаја у Француској по медјународној потерници Србије.

Влада Косова одбила је захтев председника Србије Томислава Николића да поводом православног Божића посети Косово, јавила је вечерас приштинска телевизија КТВ.

За сада нема информација о разлозима одбијања захтева Николића да посети Косово.

Из Генералног секретаријата председника Србије још није саопштено да је посета отказана али је наведено да ће Николић сутра у 11 часова унети бадњак у зграду Председништва у Београду.

Претходно је било најављено да ће Николић сутра пре подне у Штрпцу разговарати са политичким представницима Срба на Косову, да ће присуствовати литургији у цркви Светог Николе, након чега ће се обратити градјанима и посетити предшколску установу у том месту.

Прочитајте још:ВУЧИЋЕВИ ПРИЈАТЕЉИ ИЗ ЕУ: Србији јасно ставити до знања да мора да ослободи Рамуша Харадинаја!

НИКОЛИЋ СЕ СУПРОТСТАВИО ЕУ: Учинићемо све да та вештачка творевина коју подржавају државе Запада и неке исламске државе…

НАЈНОВИЈА ВЕСТ: Отказана посета Томислава Николића Косову и Метохији!

Извор: Танјуг, Ослобођење,Блиц

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedInloading...