ШОУ У СКУПШТИНИ: Мартиновић говорио о хомосексуалцима, Маја Гојковић суфлирала – Ана Брнабић је ту!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedIn

На апел посланице ЛСВ Маринике Тепић да посланици не гласају за избор Данице Маринковић за чланицу Одбора Агенције за борбу против корупције, шеф посланичке групе СНС Александар Мартиновић имао је интересантно виђење који су њени разлози за то.

Наиме, Мартиновић је, на скупштинској седници у петак, оценио да је главна замерка Маринковићевој што је она удата и што има децу и што је то наведено у њеној биографији. Он је, затим, читао наводе из уџбеника који су, како је навео, промовисали Бојан Пајтић (ДС) и Мариника Тепић (ЛСВ) осврћући се на себи својствен начин на дефиниције и изводе истраживања о хомосексуалности.

Посланици су на то негодовали, а председница Скупштине Маја Гојковић је, у стилу „доброг друга шаптача на часу“, добацила посланику владајуће странке да је на седници и Ана (Брнабић).

Подсетимо, министарка Брнабић у петак је у Скупштини присуствовала расправи о сету предлога закона. На констатацију Тепићеве да је Мартиновић управо тиме увредио и министарку, Гојковићева је посланици искључила микрофон и одредила паузу.

Прочитајте још: ГРАД ХЕРОЈА: У 5 минута – како су Сиријци изгубили и повратили свој Алепо (ВИДЕО)

OВО ЈЕ ТЕШКА БРУКА: Откривено зашто су Турци претрпели страховит пораз код Ал Баба (ВИДЕO)

„Српско-амерички односи након победе Доналда Трампа“

Извор: Н1

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedInloading...