ШЕШЕЉ УНИШТИО ЈЕЛЕНУ КАРЛЕУШУ – ПРИМИТВНА ЈЕЛЕНА НИЈЕ БИРАЛА РЕЧИ:Пи.ко, пази да се не оклизнеш на кору од банане!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedIn

Војвода упутио комплименте Цеци и Секи, а Јеци рекао да чак и лоше изгледа. Слатка мала га је, између осталог, назвала олошем и изопаченим несрећником.

Рат између Војислава Шешеља и Јелене Карлеуше се наставља! После примирја које је трајало годину дана, лидер радикала одлучио је да подгреје њихов сукоб, па је гостујући у живој емисији на порталу Еспресо за ЈК рекао све лоше!

– Шта мислите о Цеци Ражнатовић, Јелени Карлеушу и Секи Алексић? – гласило је питања једног гледаоца.
Добар, лош, зао

– О Секи имам изразито позитивно мишљење, о Цеци мислим да лепо пева, а о Карлеуши немам шта позитивно да кажем. Она по мом мишљењу лоше пева, лоше изгледа, лош је човек – ко из топа је одговорио Воја.

Позната по бритком језику, али и по томе што никоме не остаје дужна, Јелена је лидеру радикала узвратила бруталним псовкама, увредама, а на крају је чак и припретила.

– Ах, зар је та пичкетина што напада жене још увек жива?! Запитала бих се какав сам ја човек да тај зликовац мисли нешто добро о мени. Тужно је да тај олош још увек добија медијски простор у српским медијима, ако узмемо у обзир колико је зла нашој земљи и нашем народу његово лудило донело. Пошто је небројено пута рекао да му је драго што су убили премијера Ђинђића, питам се како овом изопаченом несрећнику још увек неко није јебао матер. Нека обрати пажњу на коре од банана, да се случајно не оклизне – оштро је одговорила ЈК.

Историја сукоба

За разлику од Јеце, Сека Алексић није била вољна да одговори на Шешељеве комплименте, док је Цеца Ражнатовић била недоступна за коментар.

Подсетимо, ово није први пут да Јелена Карлеуша и Војислав Шешељ јавно размењују увреде и псовке. Прошле године певачица је била револтирана изјавом лидера радикала о покојном премијеру, па му је оставила поруку на Твитеру.

– Шешељ поновио да је добро што су убили Ђинђића. На то само треба додати да је добро што Шешељ умире од рака – написала је певачица.

Након тога, Воја је на конференцији за новинаре иронично изјавио да се диви Јелени.

– Она живи и пева без мозга. Она је феномен, ја се томе дивим – рекао је лидер радикала прошле године.

Прочитајте још: БОРБЕ СУ ГОТОВЕ: Асад званично контролише цео Алеп!

ХРВАТИ ОТИМАЈУ СРПСКЕ ИКОНЕ: Срби, вратите нам оно што сте однели!

СМЕТА ИМ ЛИТУРГИЈА?! Ово је бугарски услов за европски пут Србије!

Извор: Курир, Ослобођење

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedInloading...