РИСТИЧЕВИЋ ТВРДИ ДА ШПИЈУНИРА ОПОЗИЦИЈУ: Бошко и Радуле ће подржати Јеремића?!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedIn

Председник ДЈБ Саша Радуловић и лидер Двери Бошко Обрадовић постигли су уочи Божића споразум о коалицији и договорили се да на председничким изборима подрже Вука Јеремића. Ово тврди посланик владајуће коалиције Маријан Ристичевић позивајући се на своје поуздане изворе.

– То су информације које су мени дојавили инсајдери из њиховох редова. Они су се састали, договорили о заједничком наступу уколико буде параламентарних избора као и да заједничким снагама подрже Вука Јеремића на председничким. Такође сам чуо да је Радуловић обећао Обрадовићу 10 сигурних мандата. Ја сам се онда распитивао да ли је то тачно, питао сам и професора Душана Павловића шта мисли о таквој врсти споразума и остале, али нико ми није одоговорио- прича Ристичевић.

Он додаје да је Јеремић својеврсни “поклопац“ Радуловићевог и Обрадовићевог споразума.

– Бошко је у великом проблему, али ипак мени су они потпуно неспојиви. Нарочито ми је интересантан Вук Јеремић у целој тој причи који је поклопац на то. Ни он никако да ми одговори на оно што сам тврдио да је примао милионе не само из чувеног Катара него и из Хонг Конга, и да је те паре пребациовао на приватне рачуне. Неће да се изјасни – каже Ристичевић.

– С обзиром на то да су Американци у потпуном хаосу због промене администрације, па нису ни сигурни колико ће се овакав састав њихове администрације задржати у Србији, окупљање српске опозиције на себе су преузеле британске дипломате. Њихов главни циљ је удруживање Бошка Обрадовића и Саше Радуловића као најжешћих противника актуелног премијера Александра Вучића – навео је извор.

Радуловић без коментара

Радуловић каже да му не пада на памет да коментарише оно што изјављује Маријан Ристичевић, али додаје да прича није тачна.

– Ја заиста не бих коментарисао ствари које изјављује Ристичевић, а то заиста нема никакве везе са истином – рекао је он.

Прочитајте  још:

РОГОЗИН УЗЕО МЕРУ ВУЧИЋУ: Ево шта је рекао о њему након сусрета (ФОТО)

ШЕШЕЉ О КАНДИДАТУРИ ВУКА ЈЕРЕМИЋА: Нису избори сајам коња!

ШЕШЕЉ О КАНДИДАТУРИ ВУКА ЈЕРЕМИЋА: Нису избори сајам коња!

Извор: Ало

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedInloading...