ПОБЕСНЕО НА БЕЗОБРАЗЛУК ИЗЕТБЕГОВИЋА – НИКОЛИЋ МУ ОДБРУСИО: Ти ћеш да ме уцењујеш БАКИРЕ!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedIn

Председник Србије Томислав Николић нема намеру да одустане од посете Бањалуци 9. јануара на прославу Дана РС, иако му је члан Председништва БиХ Бакир Изетбеговић поручио да то не чини. Наравно да ћу отићи да то обележимо и прославимо, Србија и Српска имају специјалне везе. И не признајем такву врсту уцена, рекао је Николић за Курир.

Изетбеговић је, наиме, рекао да би Николић требало да размисли да ли треба да дође у Бањалуку.

– Господин Николић би требало да дође у фебруару у Сарајево. Када је у питању долазак у Бањалуку, јавно бих га замолио да размисли о тој ствари. Добродошао је увек, али зарад бољих односа на које се заклињемо сви, нека размисли о чињеницама – рекао је Изетбеговић и додао:

– Мислим да господин Николић не би требало својим доласком да стане на страну нечега што дискриминише било кога у овој држави. Радовало би ми да дође неки други дан и да се не придружује прослави која ће повредити било кога у БиХ.

Николић је поручио за Курир да ће у Бањалуку ипак ићи.

– Одлазак у Бањалуку не угрожава мој одлазак у Сарајево и то уопште нема никакве везе. Ја бих и у фебруару опет отишао у Бањалуку. Српска је ентитет са којим Србија има специјалне везе. Моја је дужност да негујем те специјалне везе. Кад етитет има свој дан, наравно да ћу отићи да то обележимо и прославимо. И не признајем такву врсту уцена, то уопште није потребно – рекао је Николић и додао:

Србија ни на који начин не жели да угрози функционисање БиХ. Ја не провоцирам никога, али како да заборавим да постоји РС и да сам дужан да бринем о Србима ма где да се налазе.

Прочитајте још: ИЗНЕНАДИЋЕТЕ СЕ: Ево зашто је Русија најмоћнија земља на свету!

СЛОМ ТЕРОРИСТА КОД ГОЛАНСКЕ ВИСОРАВНИ: Предају се Асаду и моле за живот (МАПА/ВИДЕО)

ПИТАЛИ СТЕ СЕ КОЈЕ ЈЕ НАЈЈАЧЕ ОРУЖЈЕ ТЕРОРИСТА: Никада не бисте погодили – погледајте! (ФОТО)

Извор: Курир

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedInloading...