ПИСМО УРЕДНИЦЕ СПУТЊИКА ЗАПАЛИЛО ИНТЕРНЕТ: Драга ЦИА…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedIn

Главна уредница Спутњика Маргарита Симоњан реагује на наводе обавештајних служби САД о везама Русије, хакера и медија са исходом председничких избора у САД.

“Драга ЦИА, то што сте овде исписали потпуни је промашај. Тема није разрађена, извори нису именовани, обавештајни подаци су застарели и/или нетачни, као састав из основне школе.

Код нас би вам у обавештајној школи лупали пацке за такве пропусте. А то је, поред осталог, болно. Морац́емо да преузмемо пријатељско покровитељство над вама. Ево неколико основних ствари које треба искористити у вашем раду на исправљању грешака.

Чињенице морају бити проверене, доказа треба да буде мноштво. За рад на грешкама сваку чињеницу треба уредно преписати по три пута, без грешки и исправки, лепим рукописом. После празника учитељ ће сам проверити“, наводи Симоњанова.

Додаје да је 2001. године, када је имала 21 годину, извештавала о изборима на Криму.

“У време када је тамо — као и увек, уосталом — владало јако проруско расположење. После мог двонедељног службеног пута оно није ослабило. Закључке донесите сами.

’Спутњицима‘ на територији бившег Совјетског Савеза руководи мој заменик и бивши невенчани муж Андреј Благодиренко. Овај посао сам му предложила пошто смо се раставили.

Под његовим вођством ’Спутњици‘ су избили на прве позиције по броју читалаца и слушалаца у својим земљама. На овај начин је научно доказано да се руска пропаганда преноси сексуалним путем. Закључке донесите сами“, додаје Симоњанова.

Каже и да се неколико пута сретала са Џулијаном Асанжом.

“То могу да потврде камере за надзор на улазу у Амбасаду Еквадора, као и твитови које сам ја лакомислено написала. Састанци су одржавани у Лондону. ’Лондон из д кепител оф Грејт Британ‘. Закључке донесите сами.

Телевизијски канал РТ достигао је милијарду прегледа на Јутјубу први међу светским информативним медијима још 2013. године. Јасно је уколико су руски хакери још тада хаковали све кориснике Јутјуба, али није јасно како толики број људи гута руску пропаганду без рена и сенфа. Закључке донесите сами.

Алексеј Громов заиста је мој контакт у Кремљу. Наши контакти су прилично чести и понекад уз алкохол. Ја највише волим немачко пиво, а он руску вотку. Закључке донесите сами.

Једном је Алексеј Громов, враћајући се из шуме, где је брао печурке, успут свратио код мене и оставио ми корпу са печуркама. У то се можете уверити на снимцима камера за надзор нашег села.

Затим је код мене у гостима боравио актуелни сарадник Стејт департмента САД. И у то се можете уверити на исти начин. Нахранила сам сарадника прженим белим печуркама, вероломно их представљајуц́и као традиционално руско јело. Закључке донесите сами“, пише Симоњанова.

Наводи и да је Спутњик пре годину дана показао како ће да оду у пензију Барак Обама и Џон Кери и да ће гледати програм телевизије Раша тудеј код куће и плакати.

“Тај видео-клип можете погледати на интернету. За то је потребно укуцати адресу латиницом или кликнути. Закључке донесите сами. И последње. Када ми је било 15 година без веза и новаца отишла сам сама да се школујем у САД у оквиру школске размене коју плац́ају амерички порески обвезници. Још тада је озбиљан амерички порески обвезник био Доналд Трамп. Закључке донесите сами“, закључује Симоњанова.

Прочитајте још: ЗАМЕНИК МЕРКЕЛОВЕ: Затворити све џамије и протерати све њихове проповеднике!

ТО МОЖЕ САМО ПУТИН: Немци напали Путина!

ХИСТЕРИЈА И СТРАХ ОБАМЕ: Руси окупирају Америку,заузимају сва важна места!

Извор: rs.sputniknews.com

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedInloading...