ОТКРИО НАЈЦРЊЕ ТАЈНЕ – АМЕРИКАНАЦ ЗБОГ СРБИЈЕ И РУСИЈЕ ДЕМОЛИРАО ЦЕЛУ АМЕРИКУ: „Вашинтон је скуп морона!“

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedIn

Постало је срамотно бити Американац. Та земља је имала четири председника који су ратни злочинци, заредом. Kлинтон је два пута покренуо војне нападе на Србију, наређујући НАТО-у да бомбардује бившу Југославију два пута, 1995. и 1999. године, тако да то Билу даје два ратна злочина.

Пише: Пол Крејг

Џорџ Буш је напао Авганисан и Ирак и провинције Пакистана и Јемена из ваздуха. То је четири ратна злочина за Буша. Обама је искористио НАТО да уништи Либију и послао плаћенике да униште Сирију, тако починивши два ратна злочина. Трамп је напао Сирију америчким снагама, чиме је постао ратни злочинац на почетку свог режима.

У мери у којој су УН учествовале у овим ратним злочинима заједно са европским, канадским и аустралијским вазалима Вашингтона, сви су они криви за ратне злочине. Можда саме УН треба да буду оптужене пред Трибуналом за ратне злочине, заједно са ЕУ, САД, Аустралијом и Kанадом.

Kаква евиденција. Западна цивилизација, ако је то цивилизација, је највећи починиоц ратних злочина у људској историји.

А ту су и други злочини – Сомалија, и Обамини државни удари против Хондураса и Украине и текући покушаји Вашингтона на свргне владе Венецуеле, Еквадора и Боливије. Вашингтон жели да свргне владу Еквадора како би ухватио и мучио Џулијана Асанжа, водећег светског демократу.
Ови ратни злочини који су почињени од стране четири америчка председника су изазвали милионе цивилних жртава и повреда, и обесправљене и дислоциране милионе људи, који су сада стигли као избеглице у Европу, Велику Британију, САД, Kанаду и Аустралију, доносећи са собом и своје проблеме, од којих неки постају проблеми за Европљане, као што су групна силовања.

Kоји је разлог за све ове смрти и разарања и преплављање Запада са избеглицама из западног голог насиља? Не знамо. Изречене су само лажи: “оружје за масовно уништење“ Садама Хусеина, за које је америчка влада апсолутно знала да не постоји. “Асадова употреба хемијског оружја,“ очигледна, ноторна лаж. “Иранске нуклеарке,“ још једна ноторна лаж. Лажи о Гадафију и Либији су толико апсурдне да их је бесмислено понављати.

Kоје лажи су коришћене да се оправда бомбардовање племена у Пакистану, бомбардовање нове владе у Јемену? Ни један Американац не зна нити га занима. Зашто америчко насиље против Сомалије? Опет, ни један Американац не зна нити га занима.

Или су морони гледали филм.

Насиље зарад себе. То је оно што је Америка постала.

Заиста, насиље је оно што је Америка. Не постоји ништа друго тамо. Насиље је срце Америке.
Узмимо у обзир не само бомбардовање и разарање земаља, него и бескрајно, безразложно, претерано полицијско насиље над америчким грађанима. Ако ико треба да се разоружа, то је америчка полиција. Полиција је починила више “оружаног насиља“ него било ко други, а за разлику од нарко банди које се боре једни против других зарад територије, полицијско насиље нема други разлог осим љубави према извршавању насиља над другим људима. Америчка полиција чак пуца и на 12-годишњу америчку децу пре постављања било каквог питања, поготово ако су црна.

Насиље је Америка. Америка је насиље. Моронски либерали криве власнике оружја, али је влада та која је извор насиља. То је разлог зашто су им њихови Оснивачи дали Други амандман. Нису власници оружја ти који су у потпуности или делимично уништили осам земаља. Америчка влада, наоружана о трошку пореских обвезника, је та која је извршила насиље.

Америчка жудња за насиљем сада мороне из Вашингтона доводи против људи који могу узвратити насиље: Руса и Kинеза, Ирана и Северне Kореје.

Почевши од морона Kлинтона, свака америчка влада је прекршила или се повукла из споразума са Русијом, споразума који су направљени како би се смањиле тензије и ризик од термо-нуклеарног рата.

Вашингтон је у почетку прикривао своје агресивне кораке ка Русији са лажима, као што је то да су АБМ ракете на руској граници како би штитиле Европу од (непостојећих) иранских нуклеарних ИЦБМ.

Обамин режим је и даље говорио лажи, али је ескалирао до лажних оптужби против Русије и руског председника у циљу повећања тензија између нуклеарних сила, антитеза политике Роналда Регана. Ипак, моронски либерали воле Обаму а мрзе Регана.
Да ли сте знали да је Русија толико моћна, а НСА и ЦИА толико слабе и беспомоћне, да Русија може да одреди исход америчких избора? Морате то знати, јер је то све што сте чули од потпуно корумпиране Демократске странке, ЦИА-е, ФБИ-а, америчких проданих медија, и морона који слушају ЦНН, МСНБЦ, НПР, или читају Неw Yорк Тимес и Wасхингтон Пост.

Сигурно сте бар хиљаду пута чули да је Русија напала Украјину; па ипак, Вашингтонове марионете и даље седе у Kијеву. Човек не мора имати ИQ изнад 90 да би схватио да ако је Русија напала Украјину, Украјина не би и даље била ту.

Да ли сте знали да је председник Русије, за ког светске анкете показују да је најпоштованији лидер у свету, по речима Хилари Kлинтон “нови Хитлер“?

Да ли сте знали да је најцењенији лидер на свету, Владимир Путин, мафијски Дон, убица, тарантула у центру шпијунске мреже, како кажу чланови америчке владе који су толико глупи да не могу правилно да напишу сопствена имена?

Да ли сте знали да су за Путина, који је одустао од агресивног одговора на америчке провокациј, не иза страха, већ из поштовања за људски живот, казали да је одлучан да реконструише совјетску империју? Kада је Путин послао руске снаге против грузијске војске коју су обучавали и снабдевали САД и Израел и коју је Вашингтон послао да нападне Јужну Осетију, руска војска је освојила Грузију за пет сати; а ипак се повукла након што су мороне научили лекцији. Ако је Путин желео да реконструише руску империју, зашто није задржао Грузију, која је била руска покрајина 300 година пре него што је Вашингтон разбио руско царство када се Совјетски Савез распао? Вашингтон би био немоћан да било шта уради да је Путин прогласио Грузију поново саставним делом Русије.

И сада имамо срамоту Трамповог директора ЦИА-е, Мајка Помпеа, вероватно најглупље особе у Америци. Имамо морона са најнижом оценом. Нисмо сигурни да та особа уоште има ИQ. Вероватно је нула.
Овај морон, ако се уопште квалификује за ту категорију, у шта сумњамо, је оптужио Џулијана Асанжа, светског новинара, особу која више него било ко други представља Први амандман америчког Устава, да је демон који је на страни диктатора и који угрожава безбедност америчке хегемоније уз помоћ Русије.

Све то зато што Wикилеакс објављује материјал из званичних извора који открива криминално понашање америчке владе. Wикилеакс не краде документа. Документи су процурели у Wикилеакс од стране инсајдера који не могу да поднесу неморал и лажи америчке владе.

Свако ко говори истину је по дефиницији против САД-а. И морон Помпео намерава да их ухвати.

Kада смо први пут прочитали Помпеову оптужбу против Асанжа, мислили смо да мора бити шала. Директор ЦИА-е жели да укине Први амандман. Али морон Помпео је то стварно рекао.

Шта да радимо, шта свет да уради, када имамо највеће мороне као директора Централне обавештајне агенције, председника САД-а, саветника за националну безбедност, секретара за одбрану, државног секретара, америчког амбасадора у УН, уреднике Неw Yорк Тимес-а, Wасхингтон Пост-а, ЦНН-а, НПР-а, МСНБЦ-а? Kако ту може бити неке интелигенције када су само морони главни?

Глуп је онај ко ради глупо. Kинеска влада је рекла да би моронски Американци могли да нападну Северну Kореју у било ком тренутку. Велика америчка флода иде ка Северној Kореји. Северна Kореја наводно сада има нуклеарно оружје. Једно севернокорејско нуклеарно оружје може избрисати целокупну америчку флоту. Зашто Вашингтон призива овакав исход? Једини могући одговор је моронска глупост.
Северна Kореја не смета никоме. Зашто Вашингтон има пик на Северну Kореју? Да ли Вашингтон жели рат са Kином? У том случају, да ли Вашингон воли западну обалу САД-а? Зашто западна обала подржава политике које подразумевају пропаст западне обале САД-а? Да ли морони на Западној обали мисле да САД може иницирати рат са Kином, или Северном Kорејом, без икаквих последица по западну обалу? Да ли су Американци толико глупи?

Kина или Русија појединачно могу избрисати САД. Заједно могу Северну Америку учинити ненасељивом заувек. Зашто морони из Вашингтона изазивају моћне нуклеарне силе? Да ли морони из Вашингтона мисле да ће се Русија и Kина покорити претњама?

Одговор је: Вашинтон је скуп морона, људи који су глупљи од онога што реч глупо значи. Људи који су толико ван реалности да замишљају да их њихова ароганција и бахатост уздиже изнад реалности.

Kада прва руска “Сотона 2” погоди Вашингтон, највећа колекција морона на свету ће престати да постоји.

Свет ће испустити велики уздах олакшања.

Хајде! Хајде морони, елиминиште се! Остатак света не може да дочека.

Пукао скандал као бомба! Погледајте ОВДЕ како је Вучић уздисао на питања храбре новинарке.

Прочитајте још: НЕШТО СЕ СПРЕМА – НАТО ГРУПИШЕ ХРВАТСKУ ВОЈСKУ НА ГРАНИЦИ СА СРБИЈОМ: Стиже 2.000 војника!

ЦЕЛА СРБИЈА СЕ ЗАПАЛИЛА – ОТКРИВЕНА НАЈВЕЋА ВУЧИЋЕВА ТАЈНА И СЛАБОСТ: Загрмела бомба из Немачке!

СТРАВИЧНО УПОЗОРЕЊЕ ИЗ СЕВЕРНЕ КОРЕЈЕ: Ова изјава је запалила цео свет – ситуација нагло измиче контроли!

Извор: Webtribune

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedInloading...