НОВИ НАПАД АМЕРИКАНАЦА: Има мртвих Сиријаца!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedIn

Команда Оружаних снага Сирије потврдила је информације да је америчка коалиција бомбардовала позиције сиријске војске у граду Танфуу, јавила је агенција САНА.

Према речима представника команде, у нападу је погинуло неколико војника. Раније је Пентагон саопштио да постоји вероватноћа да су у нападу погинули сиријски војници.

Министарство одбране Сирије је саопштило да су недопустива оправдавања напада међународне коалиције на челу са САД на позиције сиријске војске у Танфуу.

Наведено је да акције коалиције показују прави циљ Запада који се реализује под изговором борбе против тероризма.

„Сиријска војска реално ратује против терористичких група Нусра фронта и Исламске државе. Они који саопштавају да ратују против тероризма, треба да усмере своје нападе на њих, а не на једину легитимну власт која се бори против тероризма заједно са својим савезницима и пријатељима“, наводи се у документу.

Америчка војска извела је јуче ваздушни напад на сиријску милицију, која представља претњу по САД и сиријску опозицију која ужива америчку подршку на југу земље, рекли су амерички званичници британској агенцији.

Погледајте ОВДЕ нову одлуку Владимира Путина која је заледила ЕУ.

Прочитајте још: ДРАМАТИЧНА ПОРУКА РУСКОГ ШЕФА ДИПЛОМАТИЈЕ: Лавров жестоко оптужио Хаг због Младића! 

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) СОВЈЕТСКИ ВЕТЕРАНИ ИЗ БАТАЉОНА „ТУРАН“ ИЗ ЗАСЕДЕ НАПАЛИ ТЕРОРИСТЕ: Погледајте шта је остало на лицу места! 

НАЗИРЕ СЕ ПОБЕДА! Битка за Мосул ушла у последњу фазу! (ФОТО/ВИДЕО/МАПА)

Извор: rs.sputniknews.com

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedInloading...