НОВИ ИЗВЕШТАЈ ЦИА ПРЕДВИЂА РАТ: Срби, Бугари, Македонци и Грци против Велике Албаније! (ВИДЕО)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedIn
Уколико САД после терористичких напада у Куманову наставе да снажно подржавају Албанце то би могло довести до формирања Православног савеза Србије, Грчке, Бугарске и Македоније, пише у најновијем извештају ЦИААко САД и после терористичких напада у Куманову наставе са политиком безрезервне подршке Албанцима, ако ЕУ и даље буде прећутно прелазила преко оживљавања пројекта „велике Албаније“ то би могло довести до формирања православног савеза Србије, Грчке, Бугарске и Македоније, и можда чак и до Трећег балканског рата!https://www.youtube.com/watch?v=DcXv40FhVhIОво је закључак најновијег извештаја ЦИА о стању у нашем региону у коме се администрација у Вашингтону упозорава да би даља јака подршка Албанцима гурнула православце у загрљај Русији. Аналитичари ЦИА због тога предлажу америчким властима уравнотеженији приступ Балкану.Обавештајци у свом извештају упозоравају да је сасвим могуће да Србија, Грчка, Бугарска и Македонија склопе православни савез!https://www.youtube.com/watch?v=LAmNA2XXBQg- Амерички аналитичари пишу да балканске државе, чије су територије угрожене пројектом „велике Алабање“, неће седети скрштених руку и мирно гледати како им Албанци отимају територију. Штавише, уверени су да ће у случају нужде Срби, Грци, Бугари и Македонци удружити снаге у борби против Албанаца. У том случају Балкан би постао подручје налик Блиском истоку, а то никоме, па ни САД није у инетресу – преноси одлично обавештени дипломатски извор.https://www.youtube.com/watch?v=wFGFpK70fjQ

Нико у Влади није желео да коментарише ова сазнања. На другој страни, стручњаци оцењују да је сценарио православног савеза могућ, али да би био велики трн у оку западу. Аналитичар Ђорђе Вукадиновић каже да је удруживање логична реакција на покушај стварања „велике Албаније“.

– Ако се савез и деси, не верујем да би САД то мирно посматале јер је јасно да су им Албанци миљеници. Србија је сличан савез имала пре Првог светског рата, када се сукобила са Турском – подсећа Вукадиновић.

Чедомир Антић, из Напредног клуба, наглашава да више од деценије постоји идеја о удруживању Балкана.

https://www.youtube.com/watch?v=sioN-5eC0F4

Прочитајте још: “ВУЧИЋ ПОСТАВИО ШОФЕРА ЗА МИНИСТРА“ Ђорђевић спрема докторат на Томином факултету ! (ВИДЕО)

ДВА КОРАКА ИСПРЕД СВИХ: Русија развија ловце шесте и седме генерације! (ВИДЕО)

ЖЕЛЕ САРАДЊУ СА ПУТИНОМ: Словаци неће НАТО и ЕУ већ Еврoазијски савез!

Извор: Курир

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedInloading...