НАТО У ПАНИЦИ! Путин и Лукашенко наоружавају Србију за балкански рат?!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedIn

Челници злочиначког НАТО пакта су у паници после информације да Србија, пошто је од Москве добила шест „мигова 29“ у пуној борбеној готовости, договара нову испоруку још 12 врхунских „мигова 29“, највероватније из Белорусије!

Хрватска обавештајна служба недавно је упозорила партнере из западне војне алијансе на наводни руски „паклени план“, чији је крајњи циљ стварање Велике Србије!?

Обавештајци из Загреба тврде да Руси и Белоруси, осим „мигова 29“ и тенкова Т72, нашој држави шаљу и ракетне системе „бук“, „тор“, „тунгуска“, „корнет“ и „точка“. Ова силна количина оружја, убеђени су хрватски агенти, довољан је доказ да Владимир Владимирович Путин и Александар Лукашенко спремају Србију за „нови балкански рат“!?!

Глуме жртву
Према речима одлично обавештених извора, Хрвати сматрају да им у случају да Србија располаже са 22 најсавременија „мига 29“ неће много помоћи хеликоптери „кајове“, које су узели од Американаца.

– То је главни разлог што су преко својих дипломатских обавештајних канала направили праву узбуну у НАТО! Послали су више поверљивих извештаја, у којима тврде да Москва и Минск, осим „мигова“ и тенкова, Србији спремају и испоруку више врхунских ракетних система огромне разорне моћи… Њихови аналитичари оцењују да Путин и Лукашенко намерно наоружавају Београд и спремају га за нови балкански рат, којим би коначно требало да реализује идеју Велике Србије. Наравно, ништа од овога нема смисла, сем да Загреб није задовољан јачањем српске авијације и да на сваки начин покушава то да спречи! – преноси саговорник, високопозиционирани западни дипломата.

Нико није желео званично да коментарише ова сазнања. На другој страни, Љубан Каран, потпуковник КОС у пензији, оцењује да Хрватска деценијама уназад успешно игра улогу жртве.

– Досад су на ту карту од Запада добијали све што су пожелели. Нешто се променило и сад, ако хоће модерне ловце, мораће да их плате. То што Србија има превласт у ваздуху није опасност за Хрватску, него за хрватске агресивне планове према РС. У њихове лажи о опасностима из Србије и некаквим припремама за велики рат више нико не верује… – подвлачи Каран.

Ноћна мора
Орхан Драгаш, директор Института за међународну безбедност, сматра да Хрвати очигледно лежу и устају размишљајући о Србији и Србима и о томе шта Србија набавља од оружја и шта су јој намере.

– А наше намере су једноставне и легитимне. Идеја је да Србија према својим потребама и у складу са државним буџетом набави оружје, авионе, хеликоптере и сложене борбене системе како би у сваком тренутку била спремна да заштити свој народ и територију. Хрвати треба да гледају своја посла и своју политику. Могли би и да се потруде да се у 2017. не понашају као НДХ 1941. па до краја рата – закључује Драгаш.

Tачан узрок пада авиона с хором Александров изнад Црног мора саззнајте ОВДЕ.

Прочитајте  још:

РОГОЗИН УЗЕО МЕРУ ВУЧИЋУ: Ево шта је рекао о њему након сусрета (ФОТО)

ПРИЗОР НА НЕБУ СЛЕДИО ТЕРОРИСТЕ: Ево шта су Руси допремили у Сирију (ВИДЕО)

РУСИ ОТКРИЛИ ЦЕЛОМ СВЕТУ ЗЛОКОБНА ДЕЛА АМЕРИКАНАЦА: Сви су занемели!

ЛЕТЕ У ВАЗДУХ МОСТОВИ: Очајнички потез терориста да одбране град (МАПА/ВИДЕО)

Извор: Информер

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedInloading...