ЉУДСКА ГРОМАДА – ПУТИН ЈЕ БОЉИ И ОД ДЕДА МРАЗА: Нећете веровати како је помогао једној девојци! (ВИДЕО)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedIn

МОСКВА – Рускиња Глорија Колесникова (18) недавно је послала писмо свом председнику Владимиру Путину, у којем му је написала да јој је сан да има коња, па јој је он, у маниру који превазилази и чувеног Деда Мраза, лично послао црног пастува.

Ученица из Ставропољског краја још у марту 2016. године послала је писмо руском председнику, у којем је описала како јој је сан да има црног пастува из карачајског соја, са северног Кавказа.

– Нисам очекивала никакав одговор, али је онда стигло писмо да Путинова администрација разматра мој захтев. После неког времена, јавили су ми се и представници министарства пољопривреде Ставропоља, који су покушавали да ме одговоре од идеје да чувам коња, али сам им објаснила да те коње јашем сваке године на одмору и да ми је сан да имам једног таквог – испричала је Глорија, ученица завршних разреда средње школе.

Она је током лета чак и отишла у Москву да ради и заради за коња, али кад се вратила кући у септембру, стигло јој је обавештење да ће коња ипак добити.

– Људи из локалних власти су нам испричали да их је Путин лично звао и рекао да морају да ми помогну, иначе ће сносити последице. Коњ је у новембру стигао до мене – испричала је она и додала да прича о поклону није откривена до пре два дана и да се сад сви медији распитују о Путиновом доброчинству.

Црни пастув је у част шефа Кремља добио име Президент.

Глорија има још једног љубимца.

Вольная борьба 😂😂

Posted by Глория Колесникова on Tuesday, January 3, 2017

Прочитајте још: ОВА МАШИНА ЈЕ ДОШЛА ГЛАВЕ ЏИХАДИСТИМА: Погледајте руску звер на делу! (ВИДЕО)

ПОБЕСНЕО НА БЕЗОБРАЗЛУК ИЗЕТБЕГОВИЋА – НИКОЛИЋ МУ ОДБРУСИО: Бакире, не уцењуј…

СРБИЈА ПОСТАЈЕ СИЛА – СТИЖЕ ЈОШ ВОЈНИХ ЛЕТЕЛИЦА: Овај пут уместо Русије, донираће их…

Извор: Курир

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedInloading...