КАКО ТЕ БРЕ НИЈЕ СРАМОТА – ЕВО ВАМ ВАШ БАЛАШЕВИЋ: Погледајте брутално вређање Србије – ДОДИК одговорио ПРВИ!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedIn

Новосадски кантаутор Ђорђе Балашевић још једном је показао несхватљиву мржњу и подсмех према сопственом, српском народу, кога је брутално увредио усред Загреба!

Балашевић је, наиме, пре две вечери, током концерта у загребачкој „Арени“, ничим изазван изјавио да би „волео да сваке године у децембру наступа у главном граду Хрватске, као и да више никада неће отићи у Бањалуку“!?!

Бањалука је град из којег ми стално шаљу неке поруке. ‘Чувамо метак за тебе’, кажу. Мој одговор је: Супер… мислим није лепо што чувате метак за мене, али је лепо што сте неки ипак сачували.

ОВО НИКО НИКАДА НИЈЕ СМЕО НАГЛАС ДА КАЖЕ: Сваки прави Србин ће рећи – ХВАЛА ТИ КЕСИЋУ! (ВИДЕО)

Отићи ћу у Бањалуку када се у том граду окупе сви они који су били на мом прошлом концерту, подвукао је Балашевић, алудирајући на то да у главном граду Републике Српске данас живи мање Хрвата него пре рата деведесетих година. Он је, коначно, у најави песме „Неверник“, у којој помиње Бањалуку, поновио да више никада неће отићи у тај град!?!

Председник Републике Српске Милорад Додик каже за Информер да ни њега, а верује, ни велики број становника РС не дотичу Балашевићеве изјаве.

– Начин на који се он додворава Хрватима је скандалозан. И поред тога му у Српској не би зафалила ни длака са главе, али би сигурно побрао презриве погледе – истакао је Додик, додајући да свако сам бира свој пут и своју циљну групу:

– Република Српска сигурно неће патити због Балашевића. Далеко му лепа кућа – закључио је Додик.

Прочитајте још: УДАРНА ВЕСТ – ПОТПИСАНО: Нови хеликоптери за Ратно ваздухопловство, ПВО и МУП Србије!

ПУТИНОВ ПЛАН ЗА БАЛКАН: План Б4 за Србију!

ПУТИН: Десило се нешто што смо дуго чекали!

Извор: Информер, Ослобођење

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedInloading...