ХУМАНЕ БРАДОЊЕ НЕ ЗАБОРАВЉАЈУ СИРОМАШНЕ: Прича о људима великог срца!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedIn

Прича која је обишла Србију и наишла на велику подршку свих хуманих људи привукла је пажњу медија.

Како си дошао на идеју да направиш такав мелем за браду? 

После пар месеци када сам одлучио да пуштам браду дошло је полако до сушења браде, свраба, иритације, просто ми свако јутро дошло да се измирим са жилетом и обријем. Тражећи решење за све проблеме око пуштања браде упитао сам пријатеља за помоћ, који ми је саветовао једног домаћег произвоћача уља за браду.

Гледајући њихове производе супруга Николина ме упитала зашто њу као хемијског лаборанта не питам како се све то ради и да она то зна да направи. Заједно смо 8 месеци истраживали најбољу формулу за уља тестирајући на мојој бради и бради неколицине пријатеља дошли смо до тога шта смо планирали. Самим тиме смо хтели наше производе да поделимо са брадоњама Србије.

Да ли је то уље на строго природној бази?

Сва наша уља су базирана на природним састојцима хладно цеђеним уљима и етерничним мирисима.

Ко су амбасадори вашег бредна? 

Неке од одличних пријатеља који су уједно и амбасадори нашег бредна су Денис Иконић (Дј-еј), Марко Вукашиновић ( модел ), Милан Пешић, Милош Кељановић ( репрезентативац Србије у Кицк боксу), Саша Лампаш ( првак Србије у поверлифтингу )… Сваким даном стичемо нова познанства и пријатеље који полако постају наши амбасадори бренда уједно и постајемо једна одлична фамилија `Брадоња`

Који салони користе ваше производе?

У овом кратком периоду нашег пословања успели смо одличну сарадњу да напавимо са пар фризерских салона  од којих би издвојио `Брица` из Суботице, Мр.Јокер из Суботице, Јохннус Барбер схоп из Земуна… Салони које би сваком Брадоњи препоручио да посети. Наравно сваким даном ступамо у контакте са салонима и берберницама како би дочарали чар Беардед Гентлемена сваком брадоњи у свом граду.

Одакле ти идеја да ово претвориш у једну хуману причу?

Идеја је настала захваљујући месецу Новембар. Светски познат месец када се пуштањем браде и бркова скреће пажња на рак простате, рак тестиса и самоубиства код мушке популације,али то је уједно што свака особа која се бави сличним послом као и ми скреце пажњу на то, ми не би били уникатни да нисмо другачији и из тог разлога смо одлучили Стефан и ја да овај месец и сваки други дан акцијом Брадоње До(ми)нирају посветимо пажњу на оне најмање и најрањивије. Оне којима је наша помоћ најбитнија, њима у чијим рукама ће бити наша будућност.

Зато смо и одлучили да ова акција траје током целе године и покушаћемо на све могуће начине још више да је проширимо.

Да ли вам значи што помажете угроженима?

На ово питање је врло тешко дати одговор, пошто дубоко у себи знамо да то што радимо није довољно. Отац сам троје малене дечиће коју највише волим на свету, којима сву љубав посвећујем и знам да има огромна разлика између тога када купим њима нешто па се они радују, окице им засијају и осмех оцрта на лице и то траје кратко, али када их загрлим осетим њихов дах на себи, њихов мирис, њихову топлоту, љубав то је нешто што је тешко описати, а то је нешто што фали тој деци у установама као Колевка, то је нешто што им ми нажалост нисмо у могућности пружити сваки дан…..

Где се може наручити ваш производ?

Наши производи се тренутно могу купити преко „фејсбук“ странице „Bearded Gentlemen“ али нам је уплану у неко скорије време да са неким сасвим новим и несвакидашњим начином приђемо нашим Брадоњама.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedInloading...