Доста је било открива зашто су Вучићу певали „Убићу те као зеца“ (ВИДЕО)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedIn

БЕОГРАД – Покрет Доста је било (ДЈБ) саопштио је данас да је вест о перформансу посланика овог покрета у Скупштини Србије објављена у свим медијима, да је објављено три и по пута више негативних реакција него позитивних, али да нико није објавио зашто су певали песму Пада влада.

У саопштењу се наводи да су посланици ДЈБ, на конференцији за новинаре у републичком парламенту, пре него што су отпевали песму, обавестили јавност „о срамној последњој седници Скупштине Србије у овој години“ на којој је вођена обједињена начелна расправа о 27 разиличитих закона и одлука и тиме онемогућена било каква смислена расправа о њима.

https://youtu.be/ufmeoRE2I5s

„Уместо да се расправља барем десет пута дуже о важним законима, расправа је угурана у два дана. Ни то није било доста, па су у страху од тога да ће расправа потрајати до четвртка кад би премијер морао да дође у Скупштину и одговара на питања посланика, држали бесмислену седницу целу ноћ до осам ујутро и спасили га од питања“, наводи ДЈБ.Покрет ДЈБ је саопштио да је током редовног заседања Скупштина Србије за 75 дана усвојила 88 закона и „тај податак говори о томе да је парламент постао ургентни центар слупане Владе“.

„Из протеста против оваквог гажења Скупштине, посланици ДЈБ су владајућој већини и грађанима отпевали песму. Ове разлоге ниједан медиј није пренео“, наводи се у саопштењу. У ДЈБ су навели да је један од њихових циљева био и пробијање медијске блокаде на РТС и, како се наводи, он је остварен.Зато смо певали, истичу у ДЈБ. Тај покрет је на крају саопштења пожелео свим грађанима Србије срећну Нову годину, да падне Влада у 2017.години и са њом падне и медијски мрак који је обавио Србију.

Прочитајте још: ПРЕОКРЕТ У СВЕТУ! Шиптарима се не пише добро! 

ТЕРОРИСТИ ИД ПРИКАЗУЈУ СВОЈ ПЛЕН: На својим медијима објавили шта су запленили од турске Војске! (ФОТО)

ОН ЈЕ НАШ ПРИЈАТЕЉ: Последња изјава овог француског политичара дирнуће у срце сваког Србина!

Извор: Фонет

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedIn



loading...