ДОЈАВА ПОЛИЦИЈИ – КРЕЋЕ ПАКАО: Ангажован хеликоптер – ЖЕСТОКА ОПЕРАЦИЈА ПОЧЕЛА!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedIn

Турска полиција објавила је фотографију човека који је извршио терористички напад у ноћном клубу „Реина“ у центру Истанбула, јавља „Раша тудеј“.

Тренутно се ради на идентификацији терористе који је, како наводе турски медији позивајући се на изворе у полицији, држављанин Узбекистана или Киргистана.

​Саопштено је да је полиција проучила податке са камера за видео-надзор у близини ноћног клуба у коме је дошло до напада. На снимцима се јасно види лице терористе.

Одељење за борбу против организованог криминала и тероризма генералног тужилаштва Истанбула наставља да истражује чињенице.

Турски медији су објавили да је полиција у Истанбулу покренула операцију, у којој учествује и хеликоптер, а која је везана за напад изведен током дочека Нове године у ноћном клубу „Реина“, где је убијено 39 људи.

Телевизијски канал „Хабер турк“ је јавио да је полиција реаговала на дојаву и покренула операцију у кући која се налази у истанбулском кварту Зејтинбурну, преноси АП.

Приватна агенција Доган је навела да у операцији учествују специјалци потпомогнути хеликопетром.

„Хуријет“ је раније објавио да је су турске власти утврдиле да је нападач у том делу града ушао у такси и одатле се одвезао у ноћни клуб „Реина“.

„Информације о отиску пристију и изгледу терористе су прикупљене. Он ће ускоро бити идентификован,“ рекао је Куртулмуш на конференцији за новинаре, преноси Ројтерс.

Он је рекао да је јасно да је интервенција Турске у Сирији“ изнервирала терористичке групе и оне који стоје иза њих“ и додао да ће Турска појачати своје војне операције у Сирији.

Ово је била порука за наше прекограничне операције изнад штита Еуфрата. Наставићемо са нашим операцијама и нашом одлучхношћу“, рекао је он, преноси АФ.

Прочитајте још:ОВО ЈЕ ЕВРОПСКА СРБИЈА О КОЈОЈ ВУЧИЋ ПРИЧА: Немамо ни најосновније услове за живот!

ОВО СЕ КРИЈЕ ОД НАРОДА СРБИЈЕ – НАПРЕДЊАЦИ НАМЕСТИЛИ СУЂЕЊЕ: Одао их упаљач!

УКРАЈИНА СПРЕМА ХАОС: Пребачено 200 украјинских снајпериста у област Дебаљцева!

Извор: Б92, Танјуг, Ослобођење

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on VKShare on Google+Share on LinkedInloading...